Hipoteques

Aconsegueix la teva hipoteca amb BNA Consultors. T’aconseguim fins el 100% del finançament amb les millors condicions.

Aconsegueix el 100% del finançament

Millors tipus d’interès del mercat

Compra la teva vivenda per reformar i obté finançament per vivenda i reforma

BNA CONSULTORS

Assessorament hipotecari a mida

Des de BNA Consultors t’ajudem a aconseguir la casa dels teus somnis, amb el 100% del finançament, estalviant temps i costos extres en tramitació i amb el millor assessorament personalitzat per cada cas.

En menys de 24 hores tindràs resposta sobre la viabilitat del teu cas, indicant quins passos hauràs de seguir i quina documentació s’ha de presentar per l’aprovació de la hipoteca. Amb BNA Consultors estàs molt més a prop d’aconseguir la casa dels teus somnis amb les millors condicions del mercat.

Sol·licita informació

Accepto la Política de privacitat

BNA Consultors neix l’any 1990 amb l’objectiu de donar el millor assessorament tant a particulars com a autònoms i empreses. En la nostra llarga trajectòria hem anat ampliant i perfeccionant el nostre assessorament a demanda dels nostres clients i del mercat.

Es per això, que després de tants anys immersos en aquest assessorament, comptant amb la nostra dilatada experiència en el mercat immobiliari, legal i econòmic, hem decidit afrontar un nou repte per intentar ajudar al màxim a les persones a aconseguir i acompanyar en tot el procés d’una de les inversions més importants que es fa a la vida, la compra de la nostra llar.

Des de BNA Consultors, creiem que no hi ha informació prou clara en el mercat, cosa que dificulta molt per a les persones que van a comprar per primer cop. En el món actual, on tot va molt ràpid, les persones no disposem del temps suficient que requereix recollir tota la informació i formar-nos per entendre què és realment el que estem signant.

Hem de tenir en compte que, la signatura d’una hipoteca ens compromet a pagar molts diners durant molts anys a una entitat bancària, i això té molts avantatges però també molts riscos, que hem de conèixer de primera mà per no tenir problemes. També aquest desconeixement, per desgràcia, s’ha convertit sovint en sobre costs que el comprador ha d’assumir i que, des de BNA Consultors, lluitem cada dia perquè no sigui així.

És per això, que a BNA Consultors, creiem necessari emprendre aquesta acció i, en la nostra tasca d’intentar ajudar al client de forma íntegra, hem decidit apostar, una vegada més, per un assessorament de qualitat, amb gent molt preparada i formada en la matèria, per acompanyar als nostres clients des de l’inici de la gestió, amb la recollida de dades i documentació necessària per a la presentació d’ofertes vinculants, passant per tots els tràmits de notes registrals de l’habitatge i taxacions, fins a l’acompanyament a la signatura davant de notari de la nova propietat adquirida.

La nostra oficina a Valls - BNA Consultors

El nostre servei d’assessorament és un dels més complets del mercat. El nostre equip ofereix solució a tots els tràmits que puguin sorgir a la teva empresa o com a particular. Tenim especialistes en tots els àmbits que puguis necessitar; laboral, fiscal, jurídic, econòmic, finques i vehicles: Tramitacions d’altes i baixes d’empreses, gestions relacionades amb vehicles, registres de patents de marques, certificats de registres públics, recursos contra sancions de trànsit…

Sí necessites una assessoria per la teva empresa, BNA Consultors et dona la solució! Som experts en tota mena de gestions per empreses i particulars. Estalvia temps i diners contractant els nostres serveis. Pots posar-te en contacte amb el nostre equip a través del número de telèfon 977 60 05 00 o bé omplint el formulari que trobareu a la part inferior de la pàgina.

Contacta amb nosaltres

A BNA Consultors posem a la teva disposició els següents canals de comunicació per a que puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

comunicacio@bna.cat

977 60 05 00 / 977 84 60 85

Carretera del Pla de Santa Maria, 52-54, 43800 Valls, Tarragona

Passeig de l'Estació, 14, 43460 Alcover, Tarragona

Dilluns a Dijous: 8:30AM–6:00PM

Divendres: 9AM–1PM

Horari d'estiu: Del 26 de Juny al 13 de Setembre, de Dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00 hores

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik