Gestoria

BNA Consultors, oferint serveis de gestoria a societats mercantils i persones físiques des de 1990.

BNA CONSULTORS

Tota mena de serveis de gestoria a Valls.

 • Tramitació d’alta/baixa d’activitats industrials, comercials i professionals.
 • Tramitació de gestions relacionades amb vehicles: matriculacions, baixes, ITV, alta de transports especials, canvis de nom de vehicles…
 • Inscripcions d’empreses com a transportistes.
 • Obtenció i visat de targetes de transport de tota mena.
 • Assistència i tramitació de recursos contra tota mena de sancions de trànsit.
 • Renovació de carnets de conduir.
 • Obtenció i renovació de llicències d’armes i de caça i pesca.
 • Tramitació d’altes/baixes/modificacions de tota mena de finques.
 • Registre de patents i marques.
 • Obtenció de qualsevol certificat dels registres públics: Registre Civil Central, Registre d’Actes d’Últimes Voluntats, Registre de Denominacions Societàries, Registre de Cooperatives…
 • Tramitació i inscripció d’escriptures i documents públics als registres oficials competents.

 BNA: la teva gestoria a Valls

BNA consultors és la gestoria referència de Valls, Tarragona. Està formada per un equip d’especialistes en l’àmbit jurídic, laboral i fiscal i amb una àmplia experiència laboral en el sector. Entre els nostres professionals trobaràs el millor servei de gestoria per a la teva empresa. 

La transparència i la professionalitat són uns dels valors fonamentals per al nostre equip de gestors.  Per a nosaltres, el nostre client i la seva empresa és el més important. Els èxits dels nostres clients els sentim com a nostres, per això, el compromís de tota la gestoria amb oferir un servei de màxima qualitat és absolut. 

La passió que sentim pel nostre ofici ens defineix, i per això sempre treballem amb una dedicació inqüestionable. BNA consultors és una gestoria familiar que treballa des de l’experiència, i la il·lusió. 

A BNA consultors comptem amb un equip amb anys d’experiència en l’àmbit de la gestoria. Comptem amb una extensa trajectòria com a gestors i assessors, el que ens fa ser una gestoria resolutiva i amb una àmplia xarxa de contactes.

Un dels nostres valors afegits respecte a la competència, és l’equip humà amb el qual tractem. Ens dirigim a tots i entre tots de persona a persona. Sempre fidels als valors que defineixen la nostra gestoria.

El nostre servei de gestoria és un dels més complets del mercat. El nostre equip ofereix solució a tots els tràmits que puguin sorgir a la teva empresa o com a particular. Som especialistes en: Tramitacions d’altes i baixes d’empreses, gestions relacionades amb vehicles, registres de patents de marques, certificats de registres públics, recursos contra sancions de trànsit…

Sí necessites una gestoria per la teva empresa, BNA Consultors et dóna la solució! Som experts en tota mena de gestions per empreses i particulars. Estalvia temps i diners contractant els nostres serveis. Pots posar-te en contacte amb el nostre equip a través del número de telèfon 977 60 05 00 o omplint el formulari que trobareu a la part inferior de la pàgina.

També pots venir a conèixer el nostre equip a les nostres oficines. Estarem encantats de rebre’t! Actualment el  nostre equip de gestors es troba al municipi de Valls, província de Tarragona. Per tal de respectar les mesures de seguretat i controlar l’aforament de les oficines, no oblidis demanar cita prèvia. 

El nostre servei d’atenció al client està sempre disponible per resoldre tots els dubtes sobre els serveis de gestoria que us puguin sorgir. El nostre equip estarà encantat d’atendre’ls i ajudar-los. 

¿Vols conèixer més sobre els serveis de gestoria? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. 

Contacta amb nosaltres

A BNA Consultors posem a la teva disposició els següents canals de comunicació per a que puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

comunicacio@bna.cat

977 60 05 00 / 977 84 60 85

Carretera del Pla de Santa Maria, 52-54, 43800 Valls, Tarragona

Passeig de l'Estació, 14, 43460 Alcover, Tarragona

Dilluns a Dijous: 8:30AM–6:00PM

Divendres: 9AM–1PM

Horari d'estiu: Del 26 de Juny al 13 de Setembre, de Dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00 hores

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik