Els nostres serveis

Descobreix les àrees en les que BNA Consultors et pot ajudar. 

Serveis de BNA Consultors

 

A BNA Consultors ens caracteritzem per oferir als nostres clients un servei integral en totes les àrees que qualsevol empresa pugui necessitar. La nostra professionalitat ens ha fet la gestoria de referència tant a la ciutat de Valls com a la província de Tarragona.

 

BNA t’assistir√† en qualsevol dels seg√ľents √†mbits:

Assegurances

BNA ofereix servei tant a particulars com a empreses de tots els tamanys a l’hora d’escollir, renovar o negociar assegurances de tota mena. Confia en BNA Consultors per a protegir la teva llar, el teu vehicle o la salut teva o dels teus.

 

Gestoria

Posem serietat, efici√®ncia i professionalitat a la teva disposici√≥ per a presentar-te el nostre servei de gestoria. No hi ha empresa massa petita o massa gran per a BNA Consultors ja que entre els nostres clients s’hi trobem organitzacions de tots tipus. Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites una gestoria de confian√ßa a Valls o a la prov√≠ncia de Tarragona.

 

Finques

L’administraci√≥ de finques √©s un dels nostres serveis estrella. Acosta’t a les nostres oficines a Valls i Alcover i descobreix com podem fer-te la vida m√©s f√†cil evitant-te molts mals de caps i ajudar-te a revaloritzar la teva propietat.

 

Fiscal

Fes-nos un truc si necessites assessorament fiscal, sigui per a un particular o una organització. Treballem sempre seguint la normativa vigent i fem tot el possible per a garantitzar els millors avantatges per als nostres clients.

 

Jurídic

De la mateixa manera els nostres professionals jurídics poden assistir-te en qualsevol aspecte jurídic de la teva persona o empresa. També podem realitzar qualsevol tràmit necessàri en el teu nom amb màxima serietat i eficiència.

 

Laboral

Som conscients de que per a que una empresa funcioni és necessàri un assessorament Laboral òptim. Per aquesta raó els especialistes laborals de BNA Consultors vetllen per a la màxima salut dels nostres clients en qualsevol aspecte laboral.

 

A l’inici d’aquesta p√†gina pots veure el llistat de serveis que oferim, tot i que no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si necessites assist√®ncia en algun altre aspecte. A BNA Consultors posem la nostra experi√®ncia de m√©s de tres d√®cades al vostre servei i us assistirem amb franquesa i sense cap comprom√≠s.

 

Per contactar amb BNA Consultors mitjançant el telèfon trucant al 977 60 05 00 o per email al comunicacio@bna-sl.cat.

Contacta amb nosaltres

A BNA Consultors¬†posem a la teva disposici√≥ els seg√ľents canals de comunicaci√≥ per a que puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

comunicacio@bna.cat

977 60 05 00 / 977 84 60 85

Carretera del Pla de Santa Maria, 52-54, 43800 Valls, Tarragona

Passeig de l'Estació, 14, 43460 Alcover, Tarragona

Dilluns a Dijous: 8:30AM‚Äď6:00PM

Divendres: 9AM‚Äď1PM