Els nostres serveis

Descobreix les àrees en les que BNA Consultors et pot ajudar. 

Hipoteques

Més informació

Blockchain i Criptomonedes

Més informació

On trobar-nos

Més informació

Serveis de BNA Consultors

 

A BNA Consultors ens caracteritzem per oferir als nostres clients un servei integral en totes les àrees que qualsevol empresa pugui necessitar. La nostra professionalitat ens ha fet la gestoria de referència tant a la ciutat de Valls com a la província de Tarragona.

 

BNA t’assistirà en qualsevol dels següents àmbits:

Assegurances

BNA ofereix servei tant a particulars com a empreses de tots els tamanys a l’hora d’escollir, renovar o negociar assegurances de tota mena. Confia en BNA Consultors per a protegir la teva llar, el teu vehicle o la salut teva o dels teus.

 

Gestoria

Posem serietat, eficiència i professionalitat a la teva disposició per a presentar-te el nostre servei de gestoria. No hi ha empresa massa petita o massa gran per a BNA Consultors ja que entre els nostres clients s’hi trobem organitzacions de tots tipus. Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites una gestoria de confiança a Valls o a la província de Tarragona.

 

Finques

L’administració de finques és un dels nostres serveis estrella. Acosta’t a les nostres oficines a Valls i Alcover i descobreix com podem fer-te la vida més fàcil evitant-te molts mals de caps i ajudar-te a revaloritzar la teva propietat.

 

Fiscal

Fes-nos un truc si necessites assessorament fiscal, sigui per a un particular o una organització. Treballem sempre seguint la normativa vigent i fem tot el possible per a garantitzar els millors avantatges per als nostres clients.

 

Jurídic

De la mateixa manera els nostres professionals jurídics poden assistir-te en qualsevol aspecte jurídic de la teva persona o empresa. També podem realitzar qualsevol tràmit necessàri en el teu nom amb màxima serietat i eficiència.

 

Laboral

Som conscients de que per a que una empresa funcioni és necessàri un assessorament Laboral òptim. Per aquesta raó els especialistes laborals de BNA Consultors vetllen per a la màxima salut dels nostres clients en qualsevol aspecte laboral.

 

A l’inici d’aquesta pàgina pots veure el llistat de serveis que oferim, tot i que no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si necessites assistència en algun altre aspecte. A BNA Consultors posem la nostra experiència de més de tres dècades al vostre servei i us assistirem amb franquesa i sense cap compromís.

 

Per contactar amb BNA Consultors mitjançant el telèfon trucant al 977 60 05 00 o per email al comunicacio@bna-sl.cat.

Contacta amb nosaltres

A BNA Consultors posem a la teva disposició els següents canals de comunicació per a que puguis posar-te en contacte amb nosaltres.

comunicacio@bna.cat

977 60 05 00 / 977 84 60 85

Carretera del Pla de Santa Maria, 52-54, 43800 Valls, Tarragona

Passeig de l'Estació, 14, 43460 Alcover, Tarragona

Dilluns a Dijous: 8:30AM–6:00PM

Divendres: 9AM–1PM

Horari d'estiu: Del 26 de Juny al 13 de Setembre, de Dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00 hores

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik