No trobes el pis perfecte i estàs desesperat? Aquestes són les millors aplicacions per trobar pis

En el transcurs de comprar un pis hi ha dos processos determinants. El primer, i la base de tota l’operació, trobar l’immoble ideal. El segon, i potser encara més determinant que el primer, aconseguir el finançament.

A BNA Consultors som especialistes a ajudar-te a aconseguir fins al 100% del finançament amb les millors condicions del mercat, gràcies a la nostra experiència com a assessors hipotecaris online

Per això, en aquest article volem donar-te les millors eines perquè el procés de trobar la casa o pis sigui el més senzill possible, i que així, aconseguir simplificar tota l’operació. Si vols descobrir les millors aplicacions per trobar l’habitatge dels teus somnis, segueix llegint!

1. Habitaclia

Habitaclia és un dels portals immobiliaris líders del mercat espanyol. Segons dades de www.habitaclia.com registra més de 5.500.000 visites mensuals, números increïbles per una pàgina web.

En aquestes aplicacions, el flux d’usuaris és importantíssim, ja que és un factor determinant perquè l’aplicació es converteixi en referent. En aquest cas, com més usuaris la coneixen, més oferta d’immobles hi ha disponible, i per tant més comprador.

Un usuari que accedeix a un portal immobiliari busca trobar la màxima oferta, per això, portals com Habitaclia, són líders en el sector.

2. Fotocasa

Segur que coneixeu Fotocasa, veritat? Però el que potser no sabíeu és dels mateixos amos que Habitaclia. Això provoca que aquests dos gegants del market places digitals es converteixin en els líders del sector.

Fotocasa també és amo del portal de cerca de feina Infojobs.net, del portal de compravenda de coches coches.net i motos.net i del famós portal milancuncios. Tots aquests portals acumulen més de 18 milions d’usuaris mensuals.

3. Idealista

Idealista és un altre dels portals referents en el sector del marketplace digital i en el que trobaràs infinitat d’opcions a l’hora de buscar un pis. A més, la seva aplicació és molt intuïtiva, et permet guardar tipus de cerques i t’informa quan hi ha un nou pis que compleix amb les característiques que tu esàs buscant.

El portal web té oficines a Barcelona, Madrid, Màlaga, Portugal i Milà.

4. Badi

Badi és una aplicació mòbil per llogar cases, pisos, i també habitacions. En els últims anys, s’ha convertit en el marketplace de referència per estances en pisos compartits.

Com passa amb Habitaclia, Fotocasa i Idealista, Badi concentra quasi tota l’oferta d’habitacions en pisos compartits, i s’ha convertit en el portal de referència per tots els joves que busquen pis compartit, sobretot estudiants.

Recorda, perquè la teva cerca sigui més senzilla i més ràpida, utilitza els filtres. Els filtres són eines que t’ajudaran a definir les teves cerques marcant les condicions que vols que tingui l’habitatge que vols llogar o comprar. Per exemple, si tens clar que vols que el teu pròxim habitatge tingui balcó, pots marcar l’opció i només apareixen opcions amb balcó.

Recorda, un cop tinguis el teu pis escollit, no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip d’especialistes en assessorament hipotecari per aconseguir el 100% de finançament pel teu immoble. A BNA estarem encantats de formar part del gran procés de comprar una casa i de fer que el procés sigui el més fàcil, segur i beneficiós per tu.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik