Com augmentar el valor de la teva propietat: 5 consells

El valor d’un immoble no es fixa, de fet, són moltes les variables que el poden fer pujar i baixar de preu. En aquest article, l’equip de BNA Consultors compartim 5 consells que faran que el valor de la seva propietat augmenti.

1. Generar amplitud en l’immoble

A l’hora de comprar un pis o una casa, un dels factors més determinants és la mida. Per costum, els compradors sempre es mostren interessats per les propietats més grans, sempre i quan entrin dins del seu pressupost.

El consell de BNA Consultors, que compta amb un equip de gestors experts, li recomana que decori la casa de manera minimalista a l’hora d’exposar-la. Com menys recarregada està una estança, més gran sembla. Un altre truc és pintar les parets de colors clars. Els colors foscos sempre fan la impressió que un lloc és més petit del que és en realitat.

2. Invertir en elements que ajudin a estalviar

Un altre dels factors determinants a l’hora de comprar un pis és l’equipament. En el cas d’una propietat que ja ve moblada, i per tant, que el preu és més elevat, es té molt en compte la qualitat dels electrodomèstics i les instal·lacions.

Avui dia, hi ha tecnologies que ajuden a l’estalvi, com per exemple tenir instal·lades plaques solars que abasteixin a la casa d’energia o l’ús de bombetes de led, que també suposen un menor consum d’electricitat i per tant un menor cos. Tenir instal·lades aquest tipus de tecnologies a una propietat contribueix al fet que el preu augmenti notablement.

3. Pintura de colors neutres

Com hem explicat en el primer punt, que una propietat sigui gran i tingui espais amplis està molt valorat pels compradors. Per aquest motiu, quan preparem una casa per a exposar, hem de procurar que els tons de les parets i dels elements decoratius siguin el més neutre possible.

Està demostrat per especialistes en decoració d’interiors que els colors clars, com el blanc, el beix, el gris clar o els tons sorra, són tonalitats que ajuden a fer que un espai sembli més ampli i espaiós. Per això l’equip de BNA consultors li recomana fer una petita inversió i pintar l’immoble abans de posar-lo en venda.

4. Una bona iluminació

Un altre dels factors clars i determinats per prendre la decisió de comprar un habitatge és la il·luminació. Una vivenda que tingui molta llum natural sempre serà més fàcil de vendre que una que no. La llum sempre ha estat un factor determinant i una característica molt estudiada pels compradors.

El consell del nostre equip de consultors i gestors és que, treballi bé la il·luminació de la seva casa o pis, i, en el cas que no tingui molta llum natural, que intenti compensar-ho amb una bona llum artificial.

Recordi, la llum groga sempre fa que els espais siguin més càlids, ideal pel menjador o les habitacions, i la llum blanca fa que les estances siguin més fredes, més utilitzat en cuines i lavabos.

5. Nous electrodomèstics

Per últim, les persones que estan pensant a comprar una casa o un pis, no només s’hi fixen en l’immoble en si, sinó en tot el que hauria d’invertir per poder-lo convertir en casa seva. Per això, un pis que presenti molt poques imperfeccions i en el que no s’hi hagin de fer grans reformes, guanyarà molt valor.

Una de les maneres més pràctiques, útils i fàcils de aconseguir-ho és invertint en electrodomèstics. El dia que es disposi a posar en venda la casa, si els electrodomèstics són de qualitat i els nous propietaris no els han de canviar, valoraran molt millor la propietat que en cas contrari.

Et convidem també a que donis una ullada a altres articles del nostre blog. A BNA Consultors estem a la teva disposició i pots trobar-nos tant a Valls com a Alcover. Per a més informació sobre com contactar amb nosaltres, consulta aquesta pàgina.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik