Bons propòsits empresarials pel nou any: Top 5

Els principis sempre són una gran oportunitat per començar nous reptes. Després d’un any difícils, a BNA Consultors, la gestoria de referència de Valls, Tarragona, hem definit uns propòsits empresarials perquè l’any 2021 les coses siguin més fàcils. L’animem a vostè i la seva empresa a compartir amb nosaltres aquesta iniciativa.

L’any que deixem enrere ens ha ensenyat moltes coses, principalment a cuidar-nos i a cuidar el planeta. Per aquest motiu, els nostres 5 propòsits tenen a veure amb les persones i el medi ambient.

1- Una gestoria sostenible

BNA consultors és una empresa familiar amb una llarga trajectòria. Any rere any hem anat adaptant la nostra filosofia a les necessitats que l’actualitat requeria. Ens trobem en un moment en què el món demana ajuda. Des de la nostra gestoria volem fer un compromís amb el medi ambient, i és per això que hem decidit emprendre accions per fer del món un lloc més sostenible.

El primer objectiu és reduir l’ús de paper a les nostres oficines. Per fer-ho, conscienciarem a tots els nostres treballadors i clients d’imprimir només allò que sigui estrictament necessari i començar a implantar l’ús de targetes de visites virtuals.

A més, habilitarem una zona de l’oficina per deixar fulls que es puguin reutilitzar i així evitar el malbaratament.

2- Team building

A la gestoria valls li donem molta importància a les relacions laborals. L’esperit familiar sempre ha definit la nostra companyia, i durant l’any 2021 volem potenciar-ho encara més.

Des de BNA consultors ens comprometem a promocionar i animar als treballadors a implicar-se en activitats extra laborals, sempre que la situació sanitària ho permeti, com per exemple, organitzar un berenar per a tots a l’oficina i gaudir d’una estona relaxada i divertida tots plegats.

3- Solidaritat

La vocació de BNA consultors sempre ha estat clara: ajudar.

Molts dels nostres serveis neixen de la voluntat d’assessorar als nostres clients tant en l’àmbit personal com professional.

Aquest any ha estat molt difícil per a tots, i ha posat a moltes famílies en situacions d’extrema dificultat, per això, des de l’assessoria valls no només volem ajudar als nostres clients, sinó també als que més ho necessiten. El compromís de BNA consultors durant el pròxim any serà ser més solidari i participar en iniciatives que persegueixin els mateixos valors.

4- Canals de contacte

La comunicació és imprescindible perquè un equip de treball estigui ben organitzat, per això, durant l’any 2021 des de la gestoria valls treballarem en els canals de comunicació de l’empresa.

Any re any ens esforcem per millora les condicions dels nostres treballadors. Confiem que implantar noves vies de comunicació i l’actualització de les ja existents, contribuiran a una millor comunicació tant interna com externa.

5- Valors

BNA consultors és molt més que una empresa. Som tradició, família i valors. Aquest any 2021 volem transmetre a tots els nostres clients i amics aquest principi amb l’objectiu de crear un vincle amb tota la comunitat que envolta l’assessoria.

Des de la gestoria referència a valls ens comprometem a actuar diàriament d’acord amb aquests valors, seguir treballant en què tota l’activitat empresarial es porti a terme sota aquests paraigües i que l’essència de BNA consultors segueixi estant sempre present.

Per últim, en nom de tot l’equip de BNA consultors, volem aprofitar aquest article per enviar un missatge d’ànims i suport per tots, ha estat un any difícil, però ens en sortirem.

No oblidis seguir-nos a Instagram per no perdre’t cap de les novetats d’aquest 2021. Et convidem també a consultar altres articles del nostre blog, on trobaràs continguts molt interessants sobre el sector de les consultories i les assessories. T’esperem!

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik