5 consells essencials per a tot emprenedor

A BNA Consultors som conscients dels reptes que suposa començar el teu propi negoci. Per això els nostre equip d’assessors ha escrit aquest article on desvetllarem fins a 5 aspectes que tot emprenedor a de tenir en compte a l’hora de donar el tret de sortida a un projecte de negoci.

 

1. Realitza un bon Estudi de Mercat

L’elaboració d’un estudi de mercat en profunditat serà clau a l’hora de definir els objectius i les oportunitats que pot tenir la teva idea. Estudia a fons les necessitats de la societat per a consumir el teu producte i intenta fer un exercici d’imaginació per a definir quins poden ser els teus reptes futurs.

Recorda que pots comptar amb BNA Consultors si necessites un cop de mà a l’hora de legalitzar la teva empresa. A BNA Consultors som especialistes en assessorar laboralment empreses de qualsevol tamany i particulars de tots els sectors.

 

2. Estableix una rutina de feina

Quan comencis la teva pròpia aventura empresarial deixaràs l’horari d’oficina establert per un de flexible i on tu definiràs quan comença i quan acaba la teva jornada laboral. És per això que és recomanable que estableixis una rutina durant la setmana per a adaptar-te a la teva nova situació.

 

3. Identifica i examina la competència

Esbrina qui són els teus principals competidors i estudia què i com ho fan. Elabora un llistat amb conclusions i intenta que el producte que estàs concebint vagi un pas més enllà per a complir les expectatives dels teus futurs clients.

En cas que no hi hagi un competidor directe, intenta aproximar-te a l’empresa que més s’assimili al teu projecte. Et servirà per agafar idees i inspiració a l’hora de dissenyar el teu model de negoci.

 

4. Contracta una Gestoria de confiança

Un factor que serà imprescindible a l’hora de definir l’èxit del teu projecte serà l’ordre i la correcte organització de tots els contractes i documents legals que aniràs acumulant. Per això et recomanem que deixis totes aquestes en mans d’una gestoria de confiança.

A BNA Consultors oferim serveis de gestoria a Valls i a tota la zona de la província de Tarragona desde fa més de 20 anys.

Les opinions dels nostres clients parlen per si soles, així que no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si necessites serveis de gestoria per a la teva empresa.

 

5. El dilema de les Xarxes Socials

Per acabar aquests 5 punts parlarem de Social Media. Fa pocs anys, amb el boom de xarxes socials com Facebook o Twitter, tot negoci va còrrer per a obrir un perfil de contra més plataformes millor. La llista d’opcions és molt llarga: Pinterest, Google+ (que ja no està al mercat), Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, etc.

No obstant, el més important en aquest punt és ser conscient del millor canal per al nostre tipus de negoci i client. Recomanem analitzar i escollir únicament els millors canals per a “parlar” amb la nostre audiència, enlloc d’apuntar-nos a contra més plataformes millor. Cal tenir en compte que publicar contingut a cada xarxa social requerirà temps i planificació, i per tant l’elecció de les més rellevants per al teu negoci serà important.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik