Trucs essencials per professionalitzar la teva empresa

Has tingut l’empenta per a començar un projecte empresarial però necessites dur el teu projecte al següent nivell amb una professionalització a tots els nivells? En aquest article escrit per l’equip de contingut de la consultoria BNA trobaràs un grapat de trucs que has de seguir si el que vols és professionalitzar la teva organització.

 

1. Projecta una bona imatge tant online com offline

En el món empresarial l’imatge juga un paper vital i per tant et recomanem que posis els teus esforços en projectar professionalisme empresarial.

  • El teu logo és elegant i descriu la filosofia del teu projecte?
  • Tens una pàgina web moderna i fàcil d’utilitzar en ordinador i mòbil?
  • Les teves targetes de visita son fresques i representen les idees del teu negoci?
  • El teu email conté el nom de la teva empresa o fas servir un compte gmail o hotmail?

Assegura’t que has respost SI a totes aquestes preguntes ja que probablement siguin qüestions més importants del què t’imagines que donin professionalitat a la teva imatge.

 

2. Deixa la comptabilitat en mans de professionals del sector

Mentre tu et centres en fer crèixer el negoci és possible que no tinguis el temps que t’agradaria per ocupar-te de tots aquells aspectes relacionats amb la comptabilitati de l’empresa, una àrea imprescindible a l’hora de fer funcionar una organització.

Per a professionalitzar la teva companyia et suggerim que et posis en contacte amb una gestoria de confiança que et gestioni tots els tràmits fiscals, laborals i jurídics que puguin sorgir i t’estalviïn temps i mals de caps.

A BNA Consultors tenim més de dues dècades d’experiència amb clients de tots els tamanys i totes les branques, així si vols que t’assistim en les gestions de la teva empresa no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

 

3. Desenvolupa la teva habilitat pel networking

Al començament resultarà especialment important construïr relacions personals per a donar a conèixer el teu projecte empresarial. Intenta establir el màxim de connexions que puguis i veuràs el nombre de portes que això t’obre.

Repassa els esdeveniments i fires més rellevants per la teva empresa i et tallis a l’hora de parlar amb contra més gent millor. Serà un aspecte clau que ajudarà la professionalització de la teva iniciativa empresarial.

 
Idees per a la teva empresa

4. Tingues presència a les xarxes socials

Potser no estàs familiaritzat amb les xarxes socials però si comences un negoci és probable que et vegis abocat a estar-hi present.

A dia d’avui plataformes com Facebook, Instagram o LinkedIn son el principal canal de trànsit web per a moltes pàgines.

Per aquest motiu no dubtis en crear perfils a les xarxes que creguis més adients per el teu negoci i intenta postejar contingut rellevant regularment: d’aquesta forma estaràs elevant el perfil digital de la teva empresa i donaràs a conèixer a clients potencials el bé o servei que ofereixes.

 
 

5. Els productes personalitzats, sempre una bona eina promocional

Hi ha estratègies de màrqueting que no passen de moda. Un bons exemples d’això son les samarretes, les tasses o els clauers personalitzats, elements ideals per a donar a potencials clients i per portar sempre amb tu a esdeveniments i fires. Assegura’t de trobar un bon proveïdor de productes personalitzats i demana uns quants pressupostos abans de decantar-te per un d’aquests.

 

Recorda que si necessites més informació sobre els nostres serveis de gestoria a Valls i assessorament a empreses de tots els tamanys pots posar-te en contacte amb BNA Consultors. Som la gestoria de referència a Valls i ens enorgulleix haber ajudat a centenars de clients (tant particulars com empreses) en àmbits com l’administració de finques, la gestió d’assegurances o qualsevol assessorament fiscal, jurídic o laboral. Trucan’s al 977 60 05 00; un dels nostres experts estarà encantat d’assistir-te.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik