Recomanacions essencials a l’hora de contractar una assegurança

Per a molts catalans i catalanes la contractació d’una assegurança és una decisió molt important. És per això que a BNA Consultors hem escrit aquest article en el que et proporcionarem les suggerències que més has de considerar a l’hora de fer-te amb una assegurança, sigui per a la teva llar, el teu automòbil o la teva vida i la dels teus.

 

1. Aprèn el vocabulari que fan servir les asseguradores

Primer de tot hauràs de familiaritzar-te amb tots els conceptes que giren al voltant d’una assegurança. Prima, cobertura, pòlissa, etc… Tots aquests són termes que hauràs de conèixer per a tenir la capacitat d’escollir entre diferents opcions.

A mode de guia te’n presentem els més habituals:

La prima és el preu que et costarà la cobertura de l’assegurança en qüestió.

La cobertura és el paquet de serveis que estàs contractant amb l’assegurança que escullis.

La pòlissa de l’assegurança és el contracte que et vincula amb l’asseguradora per un/ producte/s en concret.

Si vols que BNA Consultors et gestioni qualsevol contractació d’assegurança només has de posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals. Estarem encantats d’ajudar-te.

 

2. La cobertura, factor clau a l’hora d’escollir una assegurança

No et deixis guiar únicament pel preu més baix. És imprescindible que repassis totes les opcions que tens i llegeixis a fons les seves cobertures ja que moltes assegurances no són tan transparents com haurien de ser-ho.

Sigues especialment primmirat a l’hora de contractar una assegurança de la llar o del teu cotxe, ja que sol haver-hi moltes clàusules que no et cobreixen de la manera que t’imagines.

 

3. Decantat per una entitat de confiança

A dia d’avui pot oferir-te una assegurança tant una entitat bancària com una empresa especialitzada en assegurances. Estudien les opinions, la trajectòria i la presència a la teva comunitat i compara les diferents opcions que estàs valorant. Et recomanem que optis per una entitat que tingui oficines físiques ja que en cas de tenir un problema et serà molt més fàcil de gestionar la reclamació.

També pots demanar a amics, familiars i coneguts per les seves recomanacions. En ocasions t’oferiràn un millor preu si véns recomanat per un client existent.

 
Contractar assegurances

4. Demana opinió professional

Contractar una assegurança és un procés que et treurà temps i dedicació. Si necessites que un equip d’experts en assegurances trobin les millors opciones per tu, no dubtis en trucar-nos al 977 60 05 00. A BNA Consultors som especialistes en tota mena d’assegurances desde 1990.

 

A BNA Consultors podem ajudar-te a trobar les millors opcions en:

  • Tot tipus de vehicles.
  • Llar, comerç i indústria.
  • Vida i accidents.
  • Salut total.
  • Plans de pensions i de jubilació.
  • Responsabilitat civil (particulars i de comunitats).
  • Asistència sanitària.
 

5. El servei en persona de tota la vida, la millor opció

El servei de tota la vida, cara a cara amb un tracte personalitzat, és sempre la millor opció. No hi ha res com tenir un professional a la teva disposició que conegui les teves necessitats per escollir el millor producte. És important tenir un assessorament que t’ajudi a escollir la millor opció, sabent què contractes i de quina manera et pot ajudar en el teu dia a dia.

 

Si necessites més informació a l’hora de decantar-te per la millor assegurança o sobre qualsevol dels nostre serveis pots posar-te en contacte amb nosaltres. Som la gestoria de referència a Valls i ens satisfà haber ajudat a centenars de clients (tant particulars com empreses) en àmbits com l’administració de finques, la gestió d’assegurances o qualsevol assessorament fiscal, jurídic o laboral. Trucan’s al 977 60 05 00; un dels nostres experts estarà encantat d’assistir-te.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik