L’agenda de la declaració de la renda 2021

Encara no has presentat la declaració de la renda 2020? A BNA Consultors tenim un departament fiscal especialista a realitzar aquests exercicis, no dubtis en contactar amb nosaltres si necessites ajuda. En aquest article, escrit per part d’aquest equip parlarem sobre les dates a les quals se li ha de prestar atenció.

Fa més de dos mesos que va arrencar la campanya de la declaració de la renda. Aquest últim any, molts exercicis s’han vist afectats i modificats per la crisi sanitària que ha provocat la irrupció de la Covid-19. Per això, aquest any més que mai, és important posar en mans de professionals la declaració de l’IRPF, per no cometre errors.

A començaments d’abril va arrencar la campanya, i des de BNA Consultors, la gestoria de Valls referent, hem ajudat a tots els nostres clients. Gràcies a aquesta experiència, no només aquest any sinó també els anteriors, ens hem adonat de la importància de comptar amb un professional, ja que les conseqüències de cometre un error poden arribar a ser molt greus.

Aquest any, encara ho és més. Aplicar o rebre un ERTE (expediente de regulación temporal de empleo) o cobrar una prestació com l’ingrés mínim vital que es va aplicar per corregir la pobresa extrema i evitar que un sector de la població es trobés en exclusió social perquè no rebien cap ingrés, afecten directament a l’exercici de la declaració de la renda 2020.

Quines dates haig de tenir en compte per presentar la declaració de la renda 2020?

El passat 7 d’abril va començar la campanya de la declaració de la renda 2020 i s’estendrà fins al pròxim 30 de juny. Des de l’inici es pot fer la declaració de l’IRPF des d’internet, però des de la nostra gestoria a Tarragona et recomanen contractar els serveis d’un especialista, ja que un error pot comportar series conseqüències.

Des del passat dia 6 de maig es pot fer la declaració de la renda per telèfon. Per demanat cita, serà necessari trucar al 901 12 12 24 / 91 535 73 26 o 901 22 33 44 / 91 553 00 71 i el dia màxim per demanar aquesta cita és el 29 de juny, just un dia abans que acabi l’exercici.

A partir del dia 2 de juny es podrà fer la declaració de la renda presencialment. Per aconseguir una cita serà necessari demanar cita prèvia a qualsevol d’aquests telèfons: 901 12 12 24 / 91 535 73 26 o 901 22 33 44 / 91 553 00 7. De la mateixa manera que amb la cita via telèfon, el dia màxim per demanar hora és el 29 de juny.

Fins a quin dia puc presentar la declaració de la renda?

Una de les dates més importants a tenir en compte és la data límit per presentar la declaració de la renda corresponent a l’exercici de l’any 2020. A BNA Consultors sempre aconsellem als nostres clients fer-ho amb temps, ja que no presentar-la té conseqüències greus en forma de sanció econòmica.

És important tenir dues dates en compte. La primera, el dia que finalitza l’exercici, que com hem comentat abans és el 30 de juny. Totes les declaracions que no s’hagin presentat abans d’aquesta data no seran vàlides. Però hi ha un altre dia molt important, el 25 de juny. Marca el límit de quan es poden presentar les declaracions amb resultat a ingressar amb domiciliació bancària.

Si necessites ajuda amb la declaració de la renda, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip, estarem encantats d’atendre’t.  

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik