7 bones raons per les quals has de contractar un administrador de finques

En aquest article escrit per l’equip de BNA Consultors et donarem fins a 7 motius per a contractar els serveis d’un administrador de finques. Continua llegint per a descobrir-ne més, i no dubtis en posar-te en contacte amb BNA, els administradors de finques de referència a Valls i a la provincia de Tarragona. A BNA tenim més de 25 anys d’experiència i com a gestoria a Valls.

 

1. Els experts sempre fan la feina ben feta

Comptar amb professionals en les administracions de finques t’ajudarà aconseguir la màxima rendibilitat de la teva propietat i trobar la millor oferta de compra o de lloguer, entre d’altres. Gràcies al nostre recorregut com a consultors a la província de Tarragona coneixem a la perfecció el mercat i et podem oferir el millor servei d’administració a la teva finca o per aconseguir la teva futura finca.

Entre el nostre equip es troba un ampli ventall de professionals especialitzats en l’administració de finques i amb molta experiència en el sector de la consultoria. És per això, que sabem que la feina ben feta és indispensable per poder extreure el màxim rendiment d’una finca.

 

2. Treu el màxim profit de la teva finca

Conèixer l’entorn ens dóna una avantatge com a administradors de finques, i és que, som perfectament coneixedors de l’oferta i la demanda existent a la província de Tarragona i a la localitat de Valls. Això ens ajuda a conèixer els límits i les oportunitats de la teva propietat i extreure’n el màxim rendiment.

La nostra gestoria està situada a Valls, un punt estratègic de la província del Tarragonès, ja que es troba molt a prop de la capital, Tarragona.

 

3. Despreocupat de la fiscalitat

El sistema fiscal és un àmbit complicat pels que desconeixen el sector, per això, en l’administració de finques comptem amb un equip especialista en aquest tema i amb una extensa experiència com a consultors a la província de Tarragona.

És important tenir un equip de confiança que abordi aquest aspecte de la teva finca, ja que un error pot suposar un gran problema. El departament de fiscalitat de l’administració de finques de BNA Consultors està especialitzat en aspectes com la compra i venda de pisos, la tramitació de permisos i canvis de nom de vehicles, la confecció de contractes, la gestió d’altes/baixes de l’IBI, serveis d’aigua, electricitat i gas, entre d’altres.

Un equip professional com el de la nostra administració de finques et permet deixar en mans professionals aspectes tan importants com la fiscalitat.

 

4. Gestiona la teva finca correctament

Un alt percentatge de la rendibilitat de la teva finca depèn de com la gestionis. Una bona gestió evitarà gastos innecessaris, problemes afegits i contratemps inesperats.

Per això, comptar amb el servei d’un especialista en gestió i administració de finques a Valls facilitarà molt la feina de la gestió de la teva finca.

 

5. Exprimeix totes les possibilitats que ofereix la teva finca

L’administració de finques BNA Consultors és experta en extreure el màxim rendiment d’una propietat. Ser durant tants anys la consultoria líder i referent de la província de Tarragona ens ha aportat un gran bagatge de coneixement respecte a tots els tipus de finques, cases i pisos que es troben a la localitat.

 

Aquest grau de coneixement ens permet saber fins on pot arribar a lluir la teva propietat i de quina manera pot millorar exponencialment aconseguint un millor rendiment econòmic d’aquesta.

 

6. Lloga la teva propietat en un tancar i obrir d’ulls

El procés de llogar un pis o una casa, sigui pel teu negoci o per el teu habitatge, no és fàcil. És una decisió en la qual influeixen molt factor, i des de BNA Consultors, experts en l’administració i gestió de finques, sabrem trobar la localitat que reuneixi totes les característiques i detalls que satisfacin les teves necessitats o les del teu negoci.

 

7. L’assessoria que necesites 

BNA Consultories t’ofereix un servei 360º. Gràcies a un equip complet i professional es cobriran totes les necessitats que exigeix l’administració de finques

Si necessites més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres. Un dels nostres experts estarà encantat d’assistir-te.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik